Webroot Antivirus programma

Op elke computer of laptop is een goed antivirusprogramma nodig. U heeft keuze uit verschillende goede pprogramma’s. Maar al die Webrootprogramma’s hebben wat met elkaar gemeen; ze:

  • maken de computer langzaam
  • gebruiken heel veel geheugen
  • gebruiken veel opslag-capaciteit
  • komen met ingewikkelde meldingen

Een uitzondering op deze regel is “Webroot” . Webroot is een uitstekende virusscanner, dat alle bovenstaande dingen niet doet! Webroot pakt het anders aan, wat resulteert in een zeer goede opsporing van virussen, maar het programma zelf is zeer licht.

Een ander groot voordeel is dat Computerhulp Kingma ook een melding krijgt wanneer uw computer geïnfecteerd raakt. Dit is handig als u de melding per ongeluk wegklikt of de melding niet begrijpt. Indien nodig, neem Computerhulp Kingma contact met u op.

Een paar voorbeelden:

Als je vergelijkt hoeveel ruimte Webroot gebruikt op de computer t.o.v. andere pakketten: (klik op plaatje voor vergroting)

webroot_omvangAls je vergelijkt hoeveel geheugen Webroot gebruikt op de computer t.o.v. andere pakketten: (klik op plaatje voor vergroting)

webroot-geheugengebruik

Als je vergelijkt hoe snel Webroot opstart t.o.v. andere pakketten: (klik op plaatje voor vergroting)

webroot-opstarttijd

Eigenlijk is er geen reden om niet over te stappen.  Wanneer u ook overtuigd bent of nog meer vragen heeft, neem dan contact op met Computerhulp Kingma.

De prijs:

  • De eerste licentie kost €29,75 incl. BTW per jaar
  • Elke volgende licentie koopt u met 10% korting

Eén maand voor het verlopen van de licentie ontvangt u een factuur. Dit is voor u een reminder dat Webroot weer voor een jaar verlengd wordt.  Wilt u dit niet, dan heeft u een maand de tijd om te stoppen met Webroot.